Waahto Brewery

Me uskomme pintahiivaolut maailmaan ja siihen, että rehdillä savolaisella huumorilla, käsityöllä ja ammattitaidolla saadaan tuotettua ainutlaatuisen hienoja suodattamattomia ja pastöroimattomia oluita.
Tervetuloa matkaan mukaan!

Savonlinnassa on pitkä historian perintö oluen valmistuksessa. Luonnollisesti tukevat juuret kiertyvät Olavinlinnan perustuksiin yli 500 vuoden taakse. Waahto Brewery jatkaa ylpeänä tätä monisatavuotisesta perinnettä Panimoravintola Huvilan tiloissa.

Panimohistorian musta hetki koitui vuonna 1973, jolloin Savonlinnan Oluttehdas sulkeutui ja kuivaa kautta elettiin aina vuoteen 2002 asti, jolloin Panimoravintola Huvila avautui. Panimon ideologia on pohjautunut pintahiivaolutmaailmaan lähinnä brittien innoittamana, mutta hanasta löytyy myös sävyjä Belgiasta, Saksasta ja uutuutena myös Amerikan ihmemaasta. Oluet tehdään käsityönä ja tarjoillaan suodattomana ja pastöroimattomina suoraan hanasta.

Waahto Brewery
Puistokatu 4
57100 Savonlinna

www.waahtobrewery.fi
www.facebook.com/waahtobrewery

Waahto Breweryn panimokierrokset:

-  Panimon ja tuotantotilojen esittely
-  Oluen valmistuksen vaiheet
-  Humalan ja maltaiden aistinvarainen arviointi
-  Kaksi maisteluannosta olutta
-  Kesto n.1,5h
-  Max 12 hlöä per ryhmä

Hinta:  24e/hlö, minimi laskutus 96e

Panimokierroksiin on mahdollista yhdistää päivällinen/illallinen Panimoravintola Huvilassa, Bistro Waahdossa tai Ravintola Valossa

Kysy lisää, pyydä tarjous!

Waahto Brewery, +358 15 555 0 555 tai + 358 44 010 9065 / Jari Kouvalainen
info@waahtobrewery.fi
www.facebook.com/waahtobrewery